Fjala e ditës dhe Poezi

15. 02. 03
Visite: 2484
Yje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktiv

Deshiron te dashunoje vajza shqiptare, por brenda caqeve te pastertise morale;
lakmon te lumnohet e gjora, por brenda kufijve qe perfshijne ligjet e ?erdhes familjare;
do ta shijoje jeten e ngrata, por tue mos e humb vleren e nderit.

Haki Stermilli - Sikur te isha djale

15. 02. 03
Visite: 2552
Yje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktiv

me kohen edhe njerezit largohen
e s'te mungojne ata qe ikin larg
por ata qe rrine aty
vec nje hap pertej kurajos
me i kerku prape